Ми працюємо для Вас!
  • ст. м. "Палац Спорту"
    вул. Шота Руставелі, 20
    офіс 6

  • ст. м. "Золоті Ворота"
    вул. Б. Хмельницького, 29/2
    офіс 4

  • Наші телефони:
    +38 (067) 829 41 00
    +38 (044) 390 34 93

2 Серпня 2016

Чому ріелтор – це найкраща робота в світі

Чому ріелтор – це найкраща робота в світі

1. Нерухомість – один з найдорожчих товарів в світі, не рахуючи діамантів, адже навіть в Києві та Київській області є нерухомість, вартість якої перевищує 10 000 000 доларів США. Навіть нерухомість, яку ми продаємо кожен день, перевищує вартість 30 000 доларів США та розмір комісійних агентства, від 3% до 5%, становить 900-1500 доларів США. Погодьтеся, це не маленька сума. З одного продажу навіть початківець ріелтор отримує 600-700 доларів США доходу особисто, а це близько 15000грн. Чи багато вакансій з такою пропозицією доходу ??? Причому, одну продаж в місяць, навіть в цей складний кризовий час, може зробити і початківець ріелтор, за умови виконання досить простих дій. Головне – це внутрішня мотивація і бажання отримувати гідну оплату праці, решті навчать в нашій компанії.

2. У ріелторському бізнесі вільний графік роботи, де 70% часу планує сам ріелтор, а про це, погодьтеся, мріють багато людей, які змушені працювати з 9.00 до 18.00 без особливої ​​можливості порушити цей графік.

3. Найголовніше – це ДОХІД ріелтора, який обмежений тільки їм самим, і знявши це обмеження, навіть початківець ріелтор може мати дохід 40 000 грн. і більше на місяць. Я особисто знаю ріелтора, найбільші комісійні якого склали 200 000 доларів США. Так, безумовно, масштаб особистості цієї людини дуже високий, але колись, як і Ви, він починав з нуля і завдяки особистісному зростанню і старанній праці домігся таких результатів. Так що, все в ваших руках, а про решту подбають ваші безпосередні керівники і компанія.

4. Ринок нерухомості завжди є циклічним, а це значить, що після спаду продажів, безумовно, буде зростання. І за 10 років роботи в сфері нерухомості, досить непростих в історії розвитку цього ринку, можу з упевненістю стверджувати, що після падіння продажів (максимум 2-3 місяці) єдине, що відбувалося – це зниження цін, а після зниження ринок знову оживав з ще більшою силою. Це було в 2008 році, це відбувається і зараз, і ніякого «мертвого» ринку не буде більше 2-х, 3-х місяців, адже житлове питання є одним з найбільш пріоритетних у житті кожної людини. Відкладений попит, який ми спостерігали останні 3 місяці, починає активно повертатися на ринок.

5. Вартість житла в 2015 році стала доступною як ніколи. Клієнти, у яких було 20-25 тисяч доларів США, ще в минулому році могли мріяти лише про кімнату в комуналці, а сьогодні вони можуть купити окрему квартиру. Ті, які хотіли однокімнатну – можуть купити двох або навіть трикімнатну. І, найголовніше, що кількість клієнтів через падіння цін зросла в рази, адже людей, у яких є 30 000 доларів США в 5 разів більше, ніж тих, у яких є 50 000, і всі ці клієнти вже почали купувати.

6. Робота ріелтора – це продажі, а немає більш затребуваної професії ніж, як у нас звикли називати, менеджери з продажу, адже відділ продажів в кожній компанії це відділ №1. Без продажів не може жити жодна компанія. Кожна людина має потребу в спілкуванні з людьми так само, як у воді і їжі, і тут гарантовано спілкування і знайомство з новими людьми практично кожен день, і завдяки цьому спілкуванню рівень особистості, а значить і дохід ріелтора постійно зростає.

7. І, нарешті, чому ми ?! Ріелторська Компанія «Золоті Ворота» народилася під час кризи 2008 року, і ми одні з небагатьох знаємо, як працювати в кризу. І не просто працювати, а бути успішними і розвиватися, в той час, коли багато скорочують діяльність або закриваються. Ми компанія, яка входить в 10-ку кращих ріелторських компаній України і 5-ку кращих компаній м.Києва в період з 2009 по 2015 роки. У нашій компанії ви зможете отримувати гідну оплату праці і задоволення від роботи.

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free
download intex firmware
Download Nulled WordPress Themes
online free course

Наша сторінка у Facebook

Приєднуйтесь до нас в Instagram

Хочете швидко і вигідно продати або купити нерухомість і не знаєте з чого почати?

Залиште заявку на нашому сайті, решту зробимо ми!

Залишаючи заявку я погоджуюсь на обробку моїх персональних даних