Ми працюємо для Вас!
  • ст. м. "Палац Спорту"
    вул. Шота Руставелі, 20
    офіс 6

  • ст. м. "Золоті Ворота"
    вул. Б. Хмельницького, 29/2
    офіс 4

  • Наші телефони:
    +38 (067) 829 41 00
    +38 (044) 390 34 93

9 Листопада 2011

Об`єктивно про Бортничі

В багатьох людей склалось хибне враження про мікрорайон Києва Бортничі.

Хибне враження ґрунтується на тому, що всі вважають, що туди важко дістатись міським транспортом, і сама велика хибна думка – це те, що в Бортничах присутній неприємний запах від Бортницької станції очистки стічних вод.

Насправді, в мікрорайон Бортничі і з нього добиратись набагато простіше, ніж з такого мікрорайону як Троєщина! Адже від Борничів до найближчого метро Бориспільська всього на всього 5 хвилин на маршрутному таксі, які, до речі, тут ходять з інтервалом максимум 5 хвилин. Потрапивши в метро, ми за кілька хвилин можемо опинитись в будь-якій точці Києва.

Давайте розглянемо ситуацію з неприємним запахом. Звернемось до метрологічної служби міста Києва.

Роза вітрів в районі Бортницьких очисних станцій
Розглянувши розу вітрів в районі Бортницьких очисних ми бачимо таку ситуацію: переважаючі напрямки вітру протягом року дмуть таким чином, що в сторону мікрорайону направлено всього 1% вітрів. Це означає, що, можливо, один-два рази в місяць ми там будемо відчувати запах. Хіба це багато?

Адже, навіть в центрі міста ми дуже часто відчуваємо неприємні запахи від якихось «забігаловок» з сумнівною репутацією, то в сусідів щось зіпсувалось чи підгоріло, і, взагалі, можливо вже два дні ніхто не вивозив сміття і там почали розкладатись рештки, чи вже давно не було дощу і з усіх каналізаційних люків і дощоприймачів тягне смородом, і всі ці «аромати франції» ми змушені терпіти.

Згадаємо одну ситуацію, яка була кілька років назад, загорілось звалище зі сміттям і майже весь Київ задихавсь від нестерпного смороду. А все чому? Тому що переважаючий напрям вітру в Києві дме таким чином, що все те «добро» вітер направляв в Київ. А от в мікрорайоні Бортничі даного неприємного запаху не спостерігалось все завдяки тому ж вітру.

Отже, робимо висновок від неприємних запахів не застрахований жодний куточок міста Київ, хоча, в порівнянні з іншими мікрорайонами, Бортничі розташовані в більш вдалому місці ніж решта Києва. А також транспортне сполучення в Бортничах набагато краще, ніж деяких районів Києва.

А ще, дуже важливим аргументом є те, що жителів столиці рятуватимуть від неприємних запахів. Міська влада вирішила встановити на очисній київській станції аерації австрійські установки. Повністю забезпечити Київ очисниками планують до травня 2012-го року.

Багато років назад центр Києва вважався самим зеленим центром. Згадаємо загальновідомі київські каштани, цвіт яких зображений на емблемі міста. Нажаль, в останні роки спостерігається тенденція на зниження озеленення центру, забудовники бажають отримати надприбутки, знищують останні клаптики оаз в цій бетонній пустелі. Тепер самими зеленими точками міста вважаються окраїни Києва, однією з таких оаз є мікрорайон Бортничі.

Працюючи в центрі «мурашника» Києва так хочеться відпочити від шуму, гаму і метушні – найкращим місцем для цього буде мікрорайон Бортничі.

Прогулюючись між будинками, ми майже весь час знаходимось в тіні дерев, які в літню спеку рятують нас від палючого сонця. Протягом десятихвилинної прогулянки ми виходимо до чудового величезного озера, поряд з яким є багато затишних менших озер.

На відстані 800 метрів від центру росте ліс, в якому у великій кількості ростуть гриби та ягоди. Також в лісі можна зустріти зайців, косуль і інших мешканців лісу.

Ідучи на роботу не потрібно думати з ким лишити дітей про це вже подбали. В Бортничах є два дитячих садочка і дві школи. В найближчому майбутньому планується побудувати ще кілька дитячих садочків та шкіл.

Закінчились продукти не проблема поряд ринок і багато магазинів.

Трапилась невдача і ви порізали палець не переживайте – поряд лікарня де вам допоможуть.

Якщо ви мрієте про квартиру в затишному місці з розвинутою інфраструктурою де можна було б відпочити в лісі чи на березі озера – мікрорайон Бортничі саме для Вас.

Автор: Клочко Роман / «Риелторская Компания «Золотые Ворота»

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download lenevo firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download

Наша сторінка у Facebook

Приєднуйтесь до нас в Instagram

Хочете швидко і вигідно продати або купити нерухомість і не знаєте з чого почати?

Залиште заявку на нашому сайті, решту зробимо ми!

Залишаючи заявку я погоджуюсь на обробку моїх персональних даних