Ми працюємо для Вас!
  • ст. м. "Палац Спорту"
    вул. Шота Руставелі, 20
    офіс 6

  • ст. м. "Золоті Ворота"
    вул. Б. Хмельницького, 29/2
    офіс 4

  • Наші телефони:
    +38 (067) 829 41 00
    +38 (044) 390 34 93

9 Листопада 2011

Об`єктивно про Бортничі

В багатьох людей склалось хибне враження про мікрорайон Києва Бортничі.

Хибне враження ґрунтується на тому, що всі вважають, що туди важко дістатись міським транспортом, і сама велика хибна думка – це те, що в Бортничах присутній неприємний запах від Бортницької станції очистки стічних вод.

Насправді, в мікрорайон Бортничі і з нього добиратись набагато простіше, ніж з такого мікрорайону як Троєщина! Адже від Борничів до найближчого метро Бориспільська всього на всього 5 хвилин на маршрутному таксі, які, до речі, тут ходять з інтервалом максимум 5 хвилин. Потрапивши в метро, ми за кілька хвилин можемо опинитись в будь-якій точці Києва.

Давайте розглянемо ситуацію з неприємним запахом. Звернемось до метрологічної служби міста Києва.

Роза вітрів в районі Бортницьких очисних станцій
Розглянувши розу вітрів в районі Бортницьких очисних ми бачимо таку ситуацію: переважаючі напрямки вітру протягом року дмуть таким чином, що в сторону мікрорайону направлено всього 1% вітрів. Це означає, що, можливо, один-два рази в місяць ми там будемо відчувати запах. Хіба це багато?

Адже, навіть в центрі міста ми дуже часто відчуваємо неприємні запахи від якихось «забігаловок» з сумнівною репутацією, то в сусідів щось зіпсувалось чи підгоріло, і, взагалі, можливо вже два дні ніхто не вивозив сміття і там почали розкладатись рештки, чи вже давно не було дощу і з усіх каналізаційних люків і дощоприймачів тягне смородом, і всі ці «аромати франції» ми змушені терпіти.

Згадаємо одну ситуацію, яка була кілька років назад, загорілось звалище зі сміттям і майже весь Київ задихавсь від нестерпного смороду. А все чому? Тому що переважаючий напрям вітру в Києві дме таким чином, що все те «добро» вітер направляв в Київ. А от в мікрорайоні Бортничі даного неприємного запаху не спостерігалось все завдяки тому ж вітру.

Отже, робимо висновок від неприємних запахів не застрахований жодний куточок міста Київ, хоча, в порівнянні з іншими мікрорайонами, Бортничі розташовані в більш вдалому місці ніж решта Києва. А також транспортне сполучення в Бортничах набагато краще, ніж деяких районів Києва.

А ще, дуже важливим аргументом є те, що жителів столиці рятуватимуть від неприємних запахів. Міська влада вирішила встановити на очисній київській станції аерації австрійські установки. Повністю забезпечити Київ очисниками планують до травня 2012-го року.

Багато років назад центр Києва вважався самим зеленим центром. Згадаємо загальновідомі київські каштани, цвіт яких зображений на емблемі міста. Нажаль, в останні роки спостерігається тенденція на зниження озеленення центру, забудовники бажають отримати надприбутки, знищують останні клаптики оаз в цій бетонній пустелі. Тепер самими зеленими точками міста вважаються окраїни Києва, однією з таких оаз є мікрорайон Бортничі.

Працюючи в центрі «мурашника» Києва так хочеться відпочити від шуму, гаму і метушні – найкращим місцем для цього буде мікрорайон Бортничі.

Прогулюючись між будинками, ми майже весь час знаходимось в тіні дерев, які в літню спеку рятують нас від палючого сонця. Протягом десятихвилинної прогулянки ми виходимо до чудового величезного озера, поряд з яким є багато затишних менших озер.

На відстані 800 метрів від центру росте ліс, в якому у великій кількості ростуть гриби та ягоди. Також в лісі можна зустріти зайців, косуль і інших мешканців лісу.

Ідучи на роботу не потрібно думати з ким лишити дітей про це вже подбали. В Бортничах є два дитячих садочка і дві школи. В найближчому майбутньому планується побудувати ще кілька дитячих садочків та шкіл.

Закінчились продукти не проблема поряд ринок і багато магазинів.

Трапилась невдача і ви порізали палець не переживайте – поряд лікарня де вам допоможуть.

Якщо ви мрієте про квартиру в затишному місці з розвинутою інфраструктурою де можна було б відпочити в лісі чи на березі озера – мікрорайон Бортничі саме для Вас.

Автор: Клочко Роман / «Риелторская Компания «Золотые Ворота»

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
lynda course free download

Наша сторінка у Facebook

Приєднуйтесь до нас в Instagram

Хочете швидко і вигідно продати або купити нерухомість і не знаєте з чого почати?

Залиште заявку на нашому сайті, решту зробимо ми!

Залишаючи заявку я погоджуюсь на обробку моїх персональних даних